Share
Trigion creërt veiligheid
 
Veilig! april 2017
Hierbij ontvangt u de april-editie van digitale nieuwsbrief Veilig! We vertrouwen erop u met deze digitale nieuwsbrief een interessante bron van kennis en informatie te bieden. Daarom ontvangt u maandelijks een actuele versie met nieuws, ontwikkelingen en relevante achtergrondinformatie.

Natuurlijk houden we ons aanbevolen voor vragen en opmerkingen. Als u deze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich uiteraard uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Ellen Groenewoudt
Algemeen directeur

Uitreiking Trigion Awards 2017
In maart werden binnen Trigion opnieuw de jaarlijkse Trigion Awards uitgereikt voor Medewerker van het jaar (Jolanda Deleij), Object van het jaar (Philip Morris Holland) en Teamleider van het jaar (Abdel Bellaoui). De Trigion Awards zijn een teken van waardering voor de ruim 6.000 professionals die gezamenlijk hun schouders zetten onder het creëren van veiligheid. Steeds meer worden zij in hun vakmanschap ondersteund door techniek en (data) intelligentie. Hun inzet blijft echter de belangrijkste basis voor ons succes.

Lees verder >>

Cijfers en trends in Hoffmann Statistiek

Jaarlijks publiceert zusterbedrijf Hoffmann cijfers, trends en ontwikkelingen op het gebied van (bedrijfs)recherche, riskmanagement en cybersecurity, onlangs verscheen weer een nieuwe uitgave. Het beeld dat daarin geschetst wordt baseert Hoffmann op de grote aantallen dossiers die zij jaarlijks behandelen. De cijfers en trends in dit rapport geven een unieke inkijk in niet-geregistreerde criminaliteit.

Lees verder >>  

Seminar en lacering Fraude.nl

Op dinsdag 4 april organiseerde Hoffmann, samen met partners Lexence en GGN, een seminar over 'Integrale oplossingen bij fraude'. Ook lanceren benoemde partners Fraude.nl; hét platform waarin juridische ondersteuning, onderzoek en asset tracing & recovery in één concept zijn samengebracht.

Lees verder >>  

Veiligheid in de media
Traffic Support landelijk partner NS
Op zaterdag 1 april is Traffic Support gestart als landelijk partner voor de NS voor bewegwijzering en tijdelijke middelen bij verstoringen op het spoor. Een dag eerder werd het contract met de NS feestelijk ondertekend op het hoofdkantoor van de NS in Utrecht.

Met het nieuwe contract draagt Traffic Support bij aan de integrale oplossingen waarmee Trigion veiligheid creëert in het openbaar vervoer.


Lees verder >>

Mobility, Safety and Smart Centers as a Service
Eind maart presenteerden 13 marktpartijen en 6 decentrale overheden hoe zij gaan zorgen dat provincies en gemeenten hun 'natte en droge' netwerken gaan verbeteren, de reizigers beter gaan bedienen en daarmee ook nog eens veel geld gaan besparen.

Dat is de boodschap van de Summit Mobility, Safety and Smart Centers as a Service waarin meer dan 200 deskundigen vanuit overheden en bedrijfsleven deelnamen. Op hetzelfde moment werd de website Maasandmore.com gelanceerd met daarbij achtergronden over het project. 

Lees verder >>

Volg ons op
social media
 
 
 
 
 
Deze nieuwsbrief is met zorg samengesteld door Trigion
Wilt u deze mailing niet meer ontvangen? Klik hier om uit te schrijven.

Facilicom Group, Karel Doormanweg 4, 3100 AC Schiedam, Nederland